Помолимось... У память Настоятеля Миколи Паукова

День скорботи є сьогодні в Церкві,
Рівно рік як Настоятеля нема...
І зібрались в пам`ять всі Блаженні,
Тож молитви будемо читать...
І свічки нехай зігріють душу
І до неба донесуть тепло
І згадаєм всю духовну службу,
Що йому від Бога в життя було дано...
Всі його молитви, що від серця
До людей доносив з почуттям,
З вірою, що все лихе минеться,
Що треба жити з великим каяттям...
Завжди у Соборі було людно
Вислухає всіх, пораду дасть
З поглядом душі погляне мудро
І впасти у відчаї не дасть...
Зі сльозами, наче як на сповідь,
Зібрались в Соборі знову ми
І молитви душу нам затронуть
І квіти прикладемо до землі...
Тож славімо пам`ять йому вічно,
Ангелом хай буде при Христі,
Хай береже з Небес нас довічно...
Царство Вам Небесне во Христі....


Рецензии