***

Чому ж так боляче мені?
Наче і підстав немає...
Кохаю я тебе чи ні?
Одвічне це питання.

Чи серце битись швидше стане,
Коли торкнусь я до твоєй руки?
А в животі метелик заспіває,
Змішавши в голові усі думки?


Рецензии