Прогноз

Жінка вдома й на роботі,
все в руках її горить.
А Петро? Петро невзмозі
в хаті він щодня сидить.
Щось у спину його влізло -
чи простуда, чи хандроз.
Бідний, корчиться від болю
і гуде, як паровоз.
Тільки жінка за ворота,
тут як тут кумуся: -Ух!
Закипіла в них робота,
так що захватило дух.
- Петре, любий, я вже вдома! -
жінка із двора гука.
А кумуся? Що кумуся?
Знову із вікна плига.
- Будеш довго ще хворіти,
і який у нас "прогноз"?
Говорив "місцевий" лікар:
- Це надовго і всерйоз!


Рецензии
Повезло Петру весьма,
что сигнула в окно Кума!
;)


Богаченко Татьяна   12.11.2015 17:28     Заявить о нарушении
Да,да.
Спасибо, Танечка.

Любовь Постникова   15.11.2015 19:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.