Сумна душа...

Куди нас веде життя,
В які нас кличе далі,
Де наші в світі місця,
Хто забере всі печалі?

Коли зникне та мить,
Що тривожить душу так сильно.
Чому серце не спить,
І біль не розвіється швидко?

Але тиша навкруг мовчазна
І питання ніхто не чує,
І сидить душа сумна,
І за щастям тихенько сумує.


Рецензии