Флейта

Мій інструмент чарівний – флейта!
Його у всьому світі знають !
Від України – до Китаю,
Людей на Флейті безліч грає!
Відомий ще за Фараонів,
Цей інструмент звучить прекрасно,
Бринить у небі на просторі,
Виводить ноти чисто й ясно,
Звучить і в радості і в горі,
Торкаючись серцебиття,
І саме флейта, у легендах,
Вважалась символом життя!
Придумав флейту - син Гефеста,
Її любили: Моцарт, Бах,
Шутко, Чайковський, Паганіні,
І Гессе згадував в віршах.
Бо флейти дивовижний голос,
І душі і серця торкає…
Ви зупиніться на хвилинку,
Послухайте, як флейта грає!


написано дял похресниці в 2014 р.


Рецензии