Моя Украiна!

                Моя  Україна!
               
Моя  Україна,  Русь – Україна,
і  батьківська  моя,  і  рідна  земля.
Як  сина  прийми,  мене  Україно,
до  тебе,  з  душею,  я  промовля.

                Буремні  століття  ти  пережила,
                плекала,  ростила  своїх  всіх  дітей.
                Та  не  згоріла,  в  бою  не  схилила,
                ти  голову  мудру  і  волю  людей.

Моя  Україно,  мій  любий  краю,
де  широкі  лани,  зелені  гаї.
Куди  б  не  поїхав,  тебе  згадаю,
усі  в  нас  співають,  як  ті  солов'ї.

                Люди  твої  працьовиті  завзято,
                то  ж  і  гори  звернуть  на  добрі  діла.
                Співуча,  квітуча,  станеш  багата,
                хочу  щоб  завжди  Україна  була!

                11.11.2015.


Рецензии