Тебе

Палко, сміливо зібрати плоди...
Виспілі ягоди твої вуста.
Невтомно зірвати цілунок, коли
Подивом дихає очей краса.

Стерти цю посмішку, хоч не навік.
Кілька миттєвостей - гідна ціна.
Зм'яти ці губи! І пристрасті сік
Випити з жаром до самого дна!

Після такого нема вороття,
Є тільки двоє в пекучім вогні.
Ти не згадав би слова каяття,
Дотик відчувши на голій спині.

Скільки разів наче марила цим.
Ти не дізнаєшся, як не крути.
І тільки свідкам моїм мовчазним
Виллється туга у нові рядки.
141015


Рецензии