Нехай..

Нехай ты далеко, нехай ти не поряд,
Та я відчуваю та чую тебе.
Як лине твій голос і синєє море
Очей твоїх чистих хвилює мене.
Я знаю, кохання зруйнує всі стіни
І ми незабаром зустрінемось знов.
А зла тінь розлуки назавжди покине,
І стане міцнішою наша любов.


Рецензии