Дика маслина

Куряться дивні широкі простори.
Біла маслина розквітла у горах,
Ранок цілунки шле, як подарунки.
В небі рожевих хмарин візерунки.

У смарагдовій чудовій долині
Тихо всміхнулись барвіночки сині,
Небо зорею горить над землею,
Манить до себе красою цією.

Горя маслина в краях цих не знає.
Іволга в лісі все плаче- співає
Ніжную пісню, то жалібно свисне
Про Україну - аж серденько стисне.

Здалеку дика маслина гілками
Тихо махає, і пахне квітками,
Міняться роси на шовкових косах,
Пахнуть медком позолочені оси.

І задзвеніли казкові простори,
В срібній імлі заховалися гори.
Круки над полем кружляють півколом.
Я цю весну не забуду ніколи!
1999р.


Рецензии
Бажаю я в вiршах твоiх купатись
i радiсть для себе навiки знайти,
i птахом журливим пiд сонцем кружляти,
з весною кохатись i бути на "ти".

Вадим Цимбалов   31.03.2019 16:25     Заявить о нарушении
Неплохо, Вадим.

Вадим Ферзь   31.03.2019 16:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.