Свiтлi люди

Від світлих людей навіть взимку тепліше,
Та мало хто знає,що варте це їм.
Тож ставимось й ми до них трохи добріше:
Вони зігрівають нас серцем своїм.

Ніколи не є для них ідолом гроші.
І дай Бог побільше їм гарних вістей!
Для себе ж й для всіх нас у Бога я прошу:
Побільше б таких от світлих людей!


Рецензии