Лист

Інтернет - то цілий космос,
сайти-зірки небокраєм,
знов я на твоїй сторінці,
інших тут шляхів немає.

Подивлюсь: живий-здоровий,
то навіщо ж я сумую,
віє вітер як з чужини,
і слова для вітру марні.

На мої так схожі очі,
щира усмішка на фото,
цілий світ в твоїх долонях,
мінус я, а я хвилююсь

кожен день - і де ти? як ти?
і чому мені не пишеш?
хоч би голос твій почути,
ось би сам ти подзвонив.

В небі синьому журавлик,
кисень, гелій, чиїсь мрії.
Дощ впаде - може згадаєш,
що я згадую про тебе.


Рецензии
Справді...... Душевний вірш. Сподобалось.

Ли Чень Дао   09.11.2015 14:22     Заявить о нарушении
คุณขอบคุณ и ขอบคุณ

Лариса Данилюк 1   10.11.2015 03:08   Заявить о нарушении
Я лякую вам за слова добрі і щирі!

Лариса Данилюк 1   04.06.2017 12:32   Заявить о нарушении