Кращi лiки душi...

Весни змінює літо...а осінь - зима...
В"ється, наче спіраль, серпантином дорога...
Часом кажуть: чужая душа - то пітьма,
Тільки кожна душа є частиночка Бога...

Зрозумівши життя, я частіше мовчу -
Не тому, що байдужа чи зчерствіло серце:
Душі також хворіють...а в душу чужу
Не заглянеш так просто, немов у люстерце...

Я мовчу... і шукаю слова молитов
(відтепер все частіш розмовляю із Богом),
Його світла, невичерпна, щира любов
Так жадає торкнутися всього живого...

Не чекаю від долі гучних передмов:
Віднайти дуже просто живильне джерельце...
Кращі ліки душі - то є щира любов,
Тож...шукаймо, ті ліки, на дні свого серця...


Рецензии