Чи чують раби?

…Чи чують раби, як кайдани бряжчать?
Говорять «знавці», що раби – нечутливі.
А, може, раби про той брязкіт мовчать,
Бо ж Лазар отримав свою справедливість?

І знають раби, що існують місця,
Де палко бажають хоч мокрого пальця!
А в рай відбирають найкращі серця,
І серце з кайданами – важче на шальці…

08.11.2015


Рецензии