Мова не винна

МОВА НЕ ВИННА

Що за дурість про таке казати?   
Мова українська  не винна,
В тому, що її панують кати,
Київсько  - бандерівська шпана.

Ті, що владу кровью окропили
В бидло перетворили народ.
Беркутівців заживо палили
І тепер в героях весь цей сброд

Українська  мова в том не винна,
Що її  возвисів,  як штандарт.
Самий найжорстокіший правитель
Самозванець і народний кат.

Той, що часто мову сам паплюжить
Тільки вслухайтесь  в його слова.
Де ж там українське? Щось не чути.
Може йому зайва голова?


Рецензии