Я б хотiв

Я б хотів прокинутись уранці
І дізнатись, що то був лиш сон:
Не сідають знову новобранці
В черговий військовий ешелон.

Не стріляють "Смерчі" й автомати.
І немає безлічі смертей.
Всі живі... І Україна-мати
Обіймає всіх своїх дітей.

Я іще б хотів,щоб звідусюди
Бачив кожен, як країна розцвіла,
Щоб у злагоді у нас жили всі люди
Від столиці й до далекого села.

І я вірю, що минуть напасті
Та розтане смутку дим гіркий.
Будуть в Україні мир та щастя,
Та любов назавжди, навіки.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.