Я знов молюсь Тобi

Мiй Бог,я знов молюсь Тобi;
Пiдтримай нiжнi моi крила,
Бо вже летiти нема сили
Та все ж жадаю ще у вирiй,
Пiрнати у небеснiй вишинi.

Тримай  мене в Своiй руцi,
Щоб  йшла я тiльки за Тобою
I не була грiху рабою,
Жила Твоэю лиш любов'ю,
Дай мудростi своiй дочцi.

Ти милосердний i святий,
Ти серце сповнене любов'ю,
Омив святою мене кров'ю,
Направив шлях на кращу долю,
Ти Бог не мертвий,Ти живий!


Рецензии