Беларусь

Беларусь - зямлi куточак родны.
Даражэй няма у цэлым свеце.
У думках нашых будзеш ты заусёды,
Дзе б не вандравалi твае дзецi.

Беларусь- радзiмая краiна
К дзецям ты с пясчотам i любоу'ю.
У светлы час i у цемную гадзiну
Сэрца наша поунае табою.

Беларусь.I хай у свеце белым
Ёсць i iншыя прывабныя краiны.
Будзем мы с табой адзiным цэлым
Кожны крок i кожную гадзiну.


Рецензии