Милий, прокинься, я знову з тобою

- Милий , прокинься, я знову з тобою.
Мої почуття є такі як тоді.
Ну чому ти не спілкуєшся зі мною?
Хочеш, подам тобі склянку води?

- Бачу я, мила, ти знову зі мною.
Твої почуття все такі як завжди.
Не хочу я більше бути з тобою.
В мене вже інша є  "склянка води".


Рецензии