Зимова казка

                Одинока зірка
                Сяє в ліхтарі.
                Білосніжна гірка
                В самоцвітах скрізь.

                Місяць одинокий
                Білий сховав ріг,
                А мороз жорстокий
                Перейшов поріг.

                Сумно виглядають
                В синю даль хатки,
                Їх від зла ховають
                В інеї садки.

                Заіскрились стрiхи,
                А у вікнах шум.
                На дорозi вiхи
                Навівають сум.

                Вікна всі в морозі
                І снiжка блакить
                Красним на порозі
                Килимом лежить.

                Все вони чекають
                Хазяїв своїх,
                І надію мають,
                Що діждуться їх.

                Лютий, 1999р.


Рецензии
Красивая зимняя зарисовка, мне понравилась. Даже снежком, как арбузом, запахло.)))))

Вадим Цимбалов   09.08.2019 12:34     Заявить о нарушении
да! бывает такое! спасибо!

Вадим Ферзь   09.08.2019 13:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.