Лелеки

На рідній хатi селяться лелеки,
Зимують від країв моїх далеко
Зiйшли снiги,весна прийшла потому
лелеки повертаються додому.
В чужiм краю теплiше i ситнiше,
та все одно-у далині сумніше.
В розлуці з рідним краєм щогодини
Сумують вони,тужать на чужині.
     ПРИСПIВ
Добра є прикмета із часів далеких
Щастя там,де є гніздо лелеки
Птахи до домівки крила повертають,
Радісно їх люди зустрічають)

Буваємо й ми з вами,як лелеки,
Шукаєм щастя у краях далеких.
Удача там сумнівна і примхлива,
а в хаті рідній жде матуся сива.
В який би край не завела нас доля,
Не дуже й тепло в чужині й неволі.
Гнiздо родинне люди пам"ятають
Але не всі до нього повертають.

Приспів 2й

Добра є прикмета із часів далеких,
Щастя там, де є гніздо лелеки,
Птахи до домівки крила повертають,
Радісно їх люди зустрічають -
З ними спокій і любов відчувають.

Люди добрі, любі та далекі,
Повертайтесь як мої лелеки…


Рецензии