Mago De Oz - Fiesta Pagana мой литературный перево

Куплет 1


Відкривайте очі, браття!
Невже не набридло вам,
Розпалять зусиль багаття
На користь панам?
Що люто всміхаються, як вороги,
І смуги на спинах творять батоги,
Та хоч перепон на шляху так багато!
Їм нас не зламати!Бо це наше свято!

(програш)

Пам"ятаємо ми добре,
як було у давнину,
досі відчуваємо
в собі силу богів,
Саме їм сьогодні здатні
ми віддати данину
Тож ламай скоріш кайдани!
Глянь - бо! Я зумів!

Приспів:
Тож вставай! Брате, не чекай!
Скоріш на цьому святі кухоль з нами підіймай!
Бо болю вже нема, нема смутку та тюрми!
Хоч досі підневільні, та сьогодні вільні ми!

(Програш)

Куплет 2

Якщо тяжко ти працюєш,
а грошей наплакав кіт,
На своїх дочок
вдягають золото пани,
В духовенства вашого
також росте товстий живіт,
Байдуже, їм хлопче,
ким там зорані лани!


Тому кажу я "Годі!"
Нам набрид вже їхній гніт!
Хай їм боги відплатять
За страждання, кров і піт!


Приспів:
Тож вставай! Брате, не чекай!
Скоріш на цьому святі кухоль з нами підіймай!
Бо болю вже нема, нема смутку та тюрми!
Хоч досі підневільні, та сьогодні вільні ми!


Рецензии