Сила любви молодоженов... укр

Сила кохання молодят.

Солодкість притискань і ніжність почуттів,
Плекають цілісність бажань у ідеальний світ взаємних відчуттів,
Кохання – щастя, що дарує нам Всевишній, раз лише в житті,
Та радість істинного, цілковитого плекання, дарує дотик в світ барвистості надій.

Любов безмежна, як вона оспівується в двох серцях в мелодії злиття,
І сила міцна почуттів, зламає перепону соціального життя,
Лише закоханні в єднанні, у в змозі сформувати ідеальний світ буття,
Де прояв віри у турботі, заради істинності справжнього кохання молодят.


Рецензии