Хъфена

Хъфена вун табагъдал кьве цlар туна,
Кlанивилин гьиссерал кьацlар туна,
Вегьедай зал тегьнейрин цацар туна,
Вилерал зи накъварин вацlар туна.

Хъфена вун кузвай чанда хъел ттуна,
Зи рикlе са чlур тежедай гел туна,
Кlвенкl хци тир хура акlaй  хьел туна,
Зун аквадай на мехъерни мел туна.

 2003


Рецензии