Меми

Що таке меми? Спитала ти.
Серце зацьокало, наче боти,
Біжущі проспектами на бігуні

Був не в собі, то новина,
Меми знать ти повинна,
В ілітних людей вони у вікні.

Меми то чудо, меми - добро,
Меми прекрасні, з колой зеро.
Смішнющі картинки з Сичьовой і мопсом

Віддзеркалений Шрек-
То намемленний кек
Меми- це жарти, велика риба- це сом.

Граємо ми в доту, футбол
Півні ми, і забиваємо гол.
Ходим в качалку оглядаєм 2д

Для них я існую, для них я живу
Прогулюю пари, не намалюю криву
Заїбали баяни про це і про те.


Рецензии