Х, айфи умрам

Х,айфи умрам,ки дар ишк,ат
 гузашта зеру забар шуд,
Х,айфи умрам,ки дар ах,дат
 гузашта хоке ба сар шуд.
Х,аваси мурги дил шикаст
миёни бустони умед,
Х,айфи умрам бо х,асрате
дар вафоят бесамар шуд.
Ба синаи мех,ру вафо
 нозанинам борид ч,афо,
Вайрона манзили ишк,ам
к,албам бе хонаву дар шуд.
Шах,ри ик,бол тираву тор
 зи тороч,и хиёнате,
Зи чашми Ч,амил ашк борон
 шаби гамам бе сах,ар шуд.


Рецензии