Ти - незбагненна вся любов життя...

Ти - не дописана історія величного добра,
В якій лишились білі снігом сторінки,
Шкода, не повернути вже назад твоє життя,
Щоби змінити день той в історії наших віків.

Ти - незбагненна вся любов життя,
Якої зараз не хватає кожну мить,
Шкода, що відійшов ти в небуття,
Та вогник пам"яті ще й досі в нас бринить.

Важливим є все те, що в нас самих,
Що відчувають наші душі та серця, -
Шкода, що Бог так рано забирає молодих,
Та пам"ятатимемо їх ми до кінця свого життя.

27-10-2015/R/


Рецензии