Хрести

Не шукай мене навесні
Серед болю, крику та суму.
Я по горах ставлю хрести,
Щоб з’єднати майбутнє й минуле.

Вітер віє в душі моїй,
Сонце сліпить, очі палають.
Я складаю храм новий свій,
Де гратимуть струни та свічки замирають.

Вільно серцю, тож радіє душа,
І я в щасті землю цілую,
Ставлю на кручі нового хреста
Всім, хто втрачає віру святую.

Всім, чия плаче душа,
Хто від болю майже лізе на стіну,
Я дерев’яного ставлю хреста,
Як слово з молитви за Україну.

Так багато збудували церков,
І мені якось на думку спало,
Скільки ріднесеньку ми лили кров,
Що будуй – не будуй, а все ж буде мало.

І тому я ставлю хрести
Понад горами, щоб бачили очі,
Наче світло несли в душі людські,
Були кожному храмом, боронитись від ночі.

Не шукай мене навесні
Серед болю, крику та суму.
Я по горах ставлю хрести,
Щоб з’єднати майбутнє й минуле.


Рецензии
Україна понад усе. в эмоциях - не дожал что-то "размазано" краткость...таланта. До "вышака" чуть-чуть! я так думаю

Антон Курилин   17.11.2015 13:23     Заявить о нарушении
Спасибо, тезка.

Антон Попов Тоха   17.11.2015 13:44   Заявить о нарушении