Ос1нь

Осінь! Осінь! Осінь! Осінь!
              Приголомшливо вродлива!
Ну і що – що сяйвом просідь,
              Що примхлива та мінлива?!

Таж жадана як і завше,
              Як дівча оте грайлива!
Трішки – трішечки інакша,
              Дещо правда лиш вразлива.

Духом вільним поміж сосен,
              Норовиста, незрівнянна!
Хоч характер…! Дивна осінь!
              Все одно вона кохана!!!

Осінь! Осінь! Осінь! Осінь!!!


Рецензии