Наша дитина

А яка була б наша дитина?
Мила доня чи сокіл-син?
В сповиточку солодка мрія...
І букет. Айстр? Конвалій? Жоржин?

Коли виліз би перший зубчик?
Чи вдалося б поспати вночі?
Чи подобався б мамин супчик?
А в садочку зайці та м'ячі?

Голосочок дзвінкий лунав би:
"Мамо, тато з роботи прийшов!"?
Ти, щасливий, нас обіймав би?
І гостинчик в кишені б знайшов?

Певне, було б дитя карооким
І чорнявим - таким як ти.
Чи складними були б уроки?
Друзів справжніх вдалося б знайти?

Наше сонечко, наша надія.
Випускний: перший бал у житті.
.... Розкажи: коли вбив цю мрію
Чи приємно було тобі?


Рецензии