Тi зорi, що серед ночi...

Ті   зорі, що  серед  ночі
Вдивляються,  наче  очі,
Чекають, що  прийде  день
Мереживами   пісень.
А  ти  все  живеш, живеш,
Неначе  в  човні  пливеш
В  безодню, що  повна  зір,
Надій,  молитов  і  вір.    
І,  знаючи  –  все  минає,
Біль  серця  щемить, триває ...     
Нічого  не  забуваєш,
Згоряючи,  всіх  прощаєш,
Із  острахом  знов  злітаєш
В  розчахнутий  зоресвіт.


Рецензии