Де я?

Де я? Де був? І де ще буду?
Що бачив я, в тим дивнім сні?
Про те що мріяв - не забуду!
Хоч знов тинаюся в пітьмі...

...........................

Іду до неї… мов у небуття,
Пірнаю, падаю... і далі,
Летить вона в своє життя,
А я лишаюсь... в ідеалі...

І вже не треба ті деталі,
Не знайду я, душевного злиття,
Куди не кину – то повсталі,
Стовпи високі, мого каяття…

Дивлюся я, вона на п’єдесталі,
Як зірка світить... співчуття,
Навколо ж неї - зоряні кришталі,
В руках тримає лаврове віття.


Рецензии