Колискова

Наступила нічка швидко.
Темна стала вся земля.
Щось шкрябнуло тихо шибку…
То не вітер-то є я!
Прилетів до тебе з літа
Там де луг красою мліє.
Де пташки кричать до світа.
Ліс туманами сивіє.
Я ввійду в твій сон з намистом
Що зірвав з роси до рання.
Вкрию килимом барвистим
Скажу казку про кохання…
Я прийду у сни казкові.
З оберемком літніх квітів.
Принесу мішок любові
Від горобчиків привітів.
Як буде душі потреба
Відірвемось від землі.
Летимо у синє небо
Де лиш ми і журавлі.
Спи в колисці своїх мрій.
Ангел сон твій береже.
Нову радість, добрий настрій
Ранок світлий принесе!
Щоби щастя мала в рідних.
Я тихенько помолюсь.
Сонних губ твоїх чарівних
Я губами дотулюсь….спи….


Рецензии