***

Не буде легко. Ні, не буде, не чекай.
Ти хочеш все відразу й за даремно?
Щоб у житті чогось добитись, знай,
Потрібно над собою працювать щоденно!

Ти маєш вчитись на своїх же помилках.
Дивитись правді ввічі, не ховатись.
Не вибирать для себе якнайлегший шлях.
І навіть тих, бездушних, не боятись.

Іди вперед, не зазирай в минуле.
Воно пройшло, нічого не змінить.
Зроби, щоб всі твої невдачі мов заснули
І досить ними мозок свій в'язнить.


        1листопада 2015р.


Рецензии