Ти менi обiцяв, що не буде дощiв...

Я любила, як падають срібні дощі,
Як вітрИ в осінь листя несуть...
Ти мені говорив, що не буде дощів,
А вони все ідуть і ідуть...

Тріпотять горобини багрянцем намист,
Небо сіре, як та каламуть...
Листопад...Падолист...Тихо падає лист,
А дощі все ідуть і ідуть...

В наше літо назад вже нема вороття,
Неможливо тепло повернуть...
Поміж нами вже відстань - у ціле життя,
А дощі все ідуть і ідуть...

Одягнули дерева осінні плащі,
От би душу ще в плащ одягнуть...
Ти мені обіцяв, що не буде дощів,
А вони все ідуть і ідуть...

Вони краплями суму стікають в душі,
Вони серце на клаптики рвуть...
Відтепер я не стала любити дощі,
А вони...все ідуть та ідуть...


Рецензии