Мороз з йшов

Мороз зійшов на землю вкриту листям,
Вуаль ту білу рівно розложив -
І стало сивим-сивим наше місто...
Він тим годинник часу перевів.
Відчули  подих від зими-снігурки,
Повітря чисте холодом дзвенить,
Вдягають бабці кожухи і бурки,
Перехідну відчули  в зиму мить.


Рецензии