З Шерм-ель-Шейх до

Перечитавши перелік імен,
Я не знайшла ні рідних, ні знайомих,
З полегкістю -  «для мене невідомі»….

Але для когось, мати чи дружина,
Чи батько щирий,
Може лагідне дитя…
Хай біль наш,  наче свічка незгасима
Проводить їх у передчасний вирій,
З якого вже немає вороття…


Рецензии