В церквi

Благословенний простір, що між нами,
заповнений божественним Iм’ям,
Його ділами та Його словами,
що відкривають місце Небесам.

У цьому просторі ми рухаємось вільно,
Ми бачим один одного у світлі,
тут у ділах так легко бути вірним,
незломленим, святим, богоподібним.

Собі не хочу бути адвокатом,
Не виправдань шукаю, не свобод,
Йому я хочу бути справжнім братом,
А адвокатом буде хай Господь!


Рецензии
Амінь!
З Божою любов'ю,

Людмила Дзвонок   31.10.2015 18:57     Заявить о нарушении
Дякую за Вашу увагу. Благословінь!!!

Бимот   31.10.2015 22:37   Заявить о нарушении