Пiсня солов я

       

Ой ти мій,синочку,
Спи в обіймах сну,
Бо співа в садочку
Голуб про весну.

Хай збере для тебе,
Щастя твоїх мрій,
Щоб проснувся,сину
У вінку надій.

Спи моя дитино
Сонце,ось встає,
Вже в твою хатину
Сяйво ллється,б"є.

Ось ввірвався промінь
Серце промовля,
То для тебе гомін
Пісня солов"я.


Рецензии