Я тулюся до тебе, краiно

               

               
                Я  тулюсь,  Україно,  до  тебе
                Я   тулюсь  до  степів, до  ланів
                Над  тобою  безхмарнеє   небо
                Чути  ноти  та  спів  солов’їв.

                Від  Карпат  аж  до  сходу,до  Криму
                До  Чернігова, та  й  до  Москви
                Протоптав  я  ще  вчора  стежину
                Повертався  до  тебе  завжди.
         
                Розстелились  соснові  ліси
                Як  живеться  тобі, Україно,
                Посміхається  сонце – це  ти
                Я  тобою  живу, Україно.

                А  завтра  вже  зранку,  як  сонце
                Освітить  тебе  з  висоти
                Я  в  мить  подивлюсь  у  віконце
                Як  цвітуть,полюбуюсь, сади.

                Тобою  завжди  я  гордився
                З  тобою  живеться  мені
                Я  дякую, що  народився
                На  цій  українській  землі.            
               


Рецензии
Свою Родину мы любим уже только за то, что она вместе с родителями взрастила нас и превратила в людей, жить которым не стыдно в любой точке Планеты. С уважением к моему родному языку и к Вам, написавшему эти строчки Олег.

Олег Черный   10.07.2016 21:24     Заявить о нарушении