Якщо кохаймо, то кохаймось

Любов – то є життя, в яскравих кольорах
Коли барвінком в'ється веселка у садах,
У просторі відтінків казкових почуттів
Вона малює фарбами сузір'я пелюстків.

Любов – то є душа, коли вона співає,
Коли у тім саду все навіть взимку розквітає,
І ллється пісня солов'я до серця так солодко
Любов – шалене немовля, як файне янголятко.

Вона розкута і палка, та ніжна як лебідка,
Якщо вразлива та слабка, то це буває рідко,
Бо з місяцями так зроста, що трохи навіть лячно
Могутня, справжня, запальна, усе це дуже смачно.

Любов – надія до буття, тернистий шлях до щастя,
Якщо здається згодом Вам, що ця любов нещасна,
Ті негаразди всі минуть, не треба хвилюватись
Це самі сильні почуття, цим треба зігріватись.

Якщо вам довелося на мить все це пізнати,
Відчути, доторкнутись, - не смійте відпускати
Любов принадна, чарівна і навіть не вагаймось
Протистояти їй, якщо кохаймо, то кохаймось!


Рецензии