Зачинив

…Зачинив я вуста, наче скриньку Пандори,
І не вимовив жодного слова за рік.
Цим гріхи, на які я пожадливо хворий,
У свині залишатися твердо прирік.

Бо сказати щось більше за Слово - не зможу,
А дурниць намолоти на осуд - ще й як!
Тож мовчанням я волю виконую Божу
І за сторожа тиші узяв переляк.

Бо не те нас руйнує, що входить іззовні,
А оте, що з нутра хоче вийти у світ.
І у реченнях помсти ховаються кровні,
І у кожному слові є свій динаміт…

31.10.2015


Рецензии