Ранок

Солодкий запах духмяних трав.
І очі сяють ніби зірки.
В обіймах таїть квітковий сад,
І присмак кави пряно-гіркий.
Співають птахи, грає вітер,
І сонце ніжно так цілує.
Волошки – кольор піднебесся
У ранці очі всім милують.       (18,06,2015


Рецензии