Бог, збережи усiх, кого люблю...

Гуляє вітер-мандрівник по полю,
Спочине, часом, в зораній ріллі...
Життя біжить... і знов несе по колу:
Кохання - смуток - радощі - жалі...

Злітає час...летить, неначе вітер,
А я все - незбагненне не збагну:
Хто я? НащО я в цьому світі?
Коли назад в чертог свій поверну?

Ось вже й на землю приморозки впали,
За ніч осипав листя все горіх...
Життя завжди бува людині мало,
Щоб встигнути в нім обігріти всіх...

Не хочу я ні почестів, ні раю...
Як я покину тих, кого люблю?
Як я покину тих,кого кохаю?

Тебе, Всевишній, лиш одне молю:
Хай я піду...та...я тебе благаю:
Ти БЕРЕЖИ всіх тих, кого ЛЮБЛЮ!


Рецензии
Живи, Наташенька долго-долго! Все слова пришлись по душе! Спасибо!

Светлана Овсюк   21.02.2016 02:12     Заявить о нарушении
Смысл жизни - жить ради тех, кого любишь...СПАСИБО, СВЕТЛАНА!!! С ТЕПЛОМ ДУШИ К ВАМ!!!

Наталья Кислощук   21.02.2016 08:31   Заявить о нарушении