Маска

Про що ти мрієш, завжди радісна людино?
Не вірю, що у тебе все чудово.
Ти вранці, разом з кедами й штанами, вдягаєш маску: "настрій  суперовий».
В твоїх очах видніється реальність,
Та ти уперто суперечиш тому.
Даруєш посмішки, відкинувши формальність,
І тільки вдома, мабуть, видно втому.


Рецензии