Шаолiнь

Монахи, десь у Шаоліні
У повній злагоді живуть.
У нас же вибори в країні,
Та злагоди від них не ждуть.
Немає віри і довіри,
Синонім кандидата-гад,
Ти навіть вилізши зі шкіри,
Не зміниш цей їх гей-парад.
Не в тому вибір наш насправді,
Вибір у іншому для нас.
Ти або бідний і безправний,
Або заможний підорас.
Вибір такий, що не позаздриш,
Тож для майбутніх поколінь:
Сміливо вирушай у мандри,
Бери квиток до Шаолінь.


Рецензии