Не сработало

Помолюся - і знов до праці я.
Іній срібним покрив траву.
Ти все вирішив - ампутація.
Що ж? Без серця я проживу.

Вже не буде боліти й краятись,
заклякати від дум гірких.
Щастя є, та ключі від раю ти
заховати надійно встиг.

Розтинай, дорогий, під лівою.
Все скінчилося. Охолонь.
За прощення молюсь уклінно я,
сльози падають в ковш долонь.

Ти не винен. Так просто склалося:
надто пізно, не в добрий час.
Осінь неба дощем запрала стяг,
побивалася так за нас.

Ще живі, а уже оплакані,
як бурштиновий падолист.
Горобинові краплі лакові
попід ноги нам пролились.

Тільки болем фантомним змучена,
не здаюсь у  полон жалю,
і шепочу: "До щему скучила...
Не подіяло - я люблю."


Рецензии
Рифмы очень красивые, как ни перечитываю - не могу от них оторваться:)

Анна Лисицина   26.12.2015 00:56     Заявить о нарушении
Дякую, Анютко) Ага, складених багато)

Натали Бугаре   29.12.2015 02:16   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.