Солодкi етюди

Вітер здіймається швидко вихром,
Сонце осяює землю сміхом,
Десь в океані пірнає риба –
Скрізь відбувається справжнє диво!

Я обіймаю тебе тихо –
Буде, можливо, комусь лихо.
Ти прошепочеш мені трішки
Про надсолодкі й терпкі вишні.

Все, що залишилось – тільки наше,
Доля чарівно із нами пляше.
Знаєш, за тебе піду кров’ю,
Бо тільки разом ми є повні.


Рецензии