Нероздiлена любов...

Вона - хвороба, божевілля мрій,
Душа розп"ята, зірвана шматками...
Вона вповзає в душу, наче змій,
Й лишає незагоєні в нім рани...

Кидає в жар, остуджує нам кров -
То теплий бриз, то шквал холодний вітру,
Слова із серця щирих молитов,
Вона - ковток цілющого повітря...

Із сумнівів, надій і протиріч -
Вона від загоряння свого сліпне,
Затім сліпа, як сама темна ніч,
Навпомацки шукає промінь світла...

Ідем і сліпнем...та повторюємось знов...
Вона сумна, полярна, невблаганна...
ВОНА - це нерозділена ЛЮБОВ,
Як певний досвід даний в покарання...


Рецензии
Наташа!У Вас замечательные чувства и красивые стихи.Пусть Любовь будет всегда взаимной!С уважением.

Евгений Александрович Попов   28.02.2016 21:36     Заявить о нарушении
БОЛЬШОЕ СПАСИБО, ЕВГЕНИЙ!!! С УВАЖЕНИЕМ К ВАМ!!!

Наталья Кислощук   29.02.2016 16:19   Заявить о нарушении