Сонечко

ВИГРАВАЛО,ЛЮБУВАЛО ТА ТЕПЛО ДАВАЛО
СОНЕЧКО ТЕПЛЕНЬКЕ,СОНЦЕ ЗОЛОТЕНЬКЕ
ПРОМІНЯЧКО ТВОЄ,КОЛЬОРАМИ СЯЄ
ТИ ТАКЕ ДАЛЕКЕ,А ЯКЕ РІДНЕНЬКЕ

ВІТЕР ЗАБІЯКА,ХМАРКУ ОСЬ,НАВІЯВ
І ПРОЛИВ ТОЙ ДОЩИК
А ЗЕМЛЯ-ЗРАДІЛА...
СОНЕЧКО СІЯЄ І ВЕСЕЛКА В НЕБІ

КВІТОЧКИ ЗРАДІЛИ,ГОЛІВКИ ВІДКРИЛИ
ВІТЕРЕЦЬ ЩАСЛИВИЙ,ШЕЛЕСТОМ ЛИСТОЧКІВ
РАДІСТЮ ПОСТАЛА,ДУША РОЗКВІТАЛА
АРОМАТОМ ЩАСТЯ,ВСЕ ПАХТІТИ СТАЛО!


Рецензии