Гуцулка

ГУЦУЛОЧКА-ГАЛИНКА
ЖІНОЧКА-ПЕРЛИНКА
КОСА ПО КОЛІНА
ОЧІ,ЯК ТЕ НЕБО

ПОСМІШКА -ДИТИНИ
У ТОЇ ПЕРЛИНИ
ЩИРА ТА ЗАВЗЯТА
ЖІНКА,БІЛЯ ХАТИ

ПОКОХАЛА ДУЖЕ
ПАРУБКА ОДНОГО
ТАЙ ВІН БУВ,НЕ ПРОТИ
ЖІНОЧКИ ОТОЇ

АЛЕ Ж ВІН ЖОНАТИЙ
А ВОНА ЗАВЗЯТА
СТАЛА ВІДБИВАТИ
ПАРУБКА ЩІПАТИ

ГАЛЕЧКО,ГАЛИНКА
В НЕГО Ж ДВІ ДИТИНКИ
ДОНІ,ЯК ТОПОЛІ
ТАТУСЯ КОХАЮТЬ

ТАТЕЧКУ,РІДНЕНЬКИЙ
НЕ ХОДИ ВІД НЕНЬКИ
МИ СУМУЕМ,ТАТУ
ДІВЧАТКА,КРИЧАЛИ

НЕ ПІШОВ- ВІД ДОМУ
ГАЛИНКА-РИДАЛА
РВАЛА КОСИ ВДОМА
ЗОВСІМ ІЗХУДАЛА

НЕ ЖУРИСЯ,ГАЛЮ
БУДЕШ, ЩЕ ЩАСЛИВА
БО НЕ МАЛА Б ЩАСТЯ
НА ЧУЖИХ СЛЬОЗАХ


Рецензии